Rólunk

Miért válassza az MLBKT és a Corvinus Egyetem közös képzéseit?

Logisztikai és beszerzési szakirányú továbbképzéseinket a Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) sajátos együttműködése eredményeképpen kínáljuk a hazai logisztikai és beszerzési szakmának.

A két intézmény partneri viszonya már huszonöt éves múltra tekint vissza. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy a nálunk végzett hallgatók olyan ismeretekkel gazdagodjanak, amellyel megfelelően tudják alakítani vezetői karrierjüket.

Idáig közel 600 fő diplomázott nálunk átlagosan 4-es érdemjeggyel.

A BCE és az MLBKT közötti együttműködés egyedülálló, hiszen egy szakmai szervezet kiterjedt kapcsolatrendszerével és az ország egyik legnevesebb felsőoktatási intézménye közös tartalomfejlesztés eredményeképpen segíti posztgraduális képzéseivel a logisztika és a kapcsolódó területein dolgozó szakembereket tudásuk bővítésében és fejlesztésében.

Szolgáltatásainkban ötvözzük a szakma gyakorlati és elméleti oldalát, azaz olyan elméleti síkon megalapozott, de a vállalati gyakorlatban tesztelt ismereteket vagyunk képesek átadni, ami leginkább megfelel az ellátási láncban dolgozók igényeinek.

Közel 50 fős oktatói gárdánk olyan válogatott egyetemi tanárokból és gyakorló szakemberekből áll, akik naprakész tudásukat interaktív módszereket alkalmazva adják át a hallgatóknak. Ezen felül pedig egy olyan élő és dinamikus szakmai közösségbe is csatlakozhatnak hallgatóink, amely kapcsolatrendszerből tanulmányaik befejeztével is profitálhatnak.

Az MLBKT folyamatosan figyelemmel kíséri az ellátási lánc menedzsment területén bekövetkező változásokat is felmérései kapcsán. Idén hatodik alkalommal vizsgáltuk meg az ellátásilánc menedzsment területen dolgozó szakemberek fizetésének alakulását.

A felmérés megerősíti a korábbi évek tapasztalatait, miszerint a tanulás jó befektetésnek számít a logisztika területén.

Mennyivel kereshet többet, ha továbbtanul?

A részletekért tekintse meg az MLBKT fizetésfelmérésének eredményét!

KÉPZÉSEINKRŐL SZÁMOKBAN

0

Hallgatók

0

Oktatott órák

0

Oktatók

TANULJON A LEGJOBBAKTÓL

Losonci Dávid
adjunktus, BCE
Gáspár Judit
adjunktus, BCE
Becser Norbert
adjunktus, BCE
Dr. Wimmer Ágnes
egyetemi tanár, BCE
Nagy Judit
adjunktus, BCE
Dr. Czakó Erzsébet
egyetemi tanár, BCE
Csányi Tamás
tudományos munkatárs, BCE
Vizsy József
szállítmányozási és vámügyi vezető, AVON Cosmetics Hungary Kft.
Dr. Horváth Annamária
főiskolai docens, BGE
Dr. Vörösmarty Gyöngyi
egyetemi docens, BCE
Szabó Ákos
ügyvezető, Electool Hungary Kft.
Kemendy Nándor
partner, ProcurCon Kft.
Gábor Zsolt
ügyvezető partner, ProcurCon Kft.
Dr. Kazainé Ónodi Annamária
egyetemi adjunktus, BCE
Dr. Bóna Krisztián
senior tréner és az INNOLOG Kft. szakmai vezetője; tanszékvezető, BME
Dr. Gelei Andrea
egyetemi tanár, BCE
Dr. Demeter Krisztina
tanszékvezető egyetemi tanár, BCE