Nyílt napok

nyilt_nap_banner

 

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság és a Budapesti Corvinus Egyetem nyílt napokat szervez logisztikai és a beszerzési szakirányú továbbképzésein, amelyen az érdeklődők bepillanthatnak egy-egy folyamatban lévő programba.

NYÍLT NAPOK

2017. április 21-én pénteken Szállítmányozás és nemzetközi logisztika c. tárgyat oktatunk- Logisztika és ellátási lánc menedzsment szakirányú továbbképzés. (Részvételi lehetőség: 15.30-18.50-ig)

Helyszín: MLBKT (1061 Budapest, Király u. 12.)- Terem: 252-es terem

2017. május 19-én pénteken a Logisztikai menedzsment c. tárgy órái zajlanak (Vám és beszerzés kapcsolata, a beszerzési árat befolyásoló tényezők)- Beszerzési menedzsment szakirányú továbbképzés. (Részvételi lehetőség: 12.30-15.40-ig)

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Fővám tér 8.)- Tanterem: 322. terem

JELENTKEZÉS >>

AKI TOVÁBBTANUL AZ TÖBBET IS KERES?

Lehet, hogy nem fogják holnaptól felemelni a bérét, de ha új munkát keres, akkor – ha diplomája mellett néhány év szakmai tapasztalatot is fel tud mutatni – akár 15-20 százalékkal magasabb bért alkudhat ki. A munkaadódnak is megéri, ha megszerzi a jelenleg elérhető legkorszerűbb tudást, mert eredményesebben fogja végezni a munkáját. Érdemes tehát egy gyors számítást végezni: mennyi idő alatt térül meg a tandíj összege?

Az MLBKT 2017-es év elején készült felmérése megerősíti a korábbi évek tapasztalatait, miszerint a tanulás jó befektetésnek számít a logisztika területén. Az egyetemi végzettség, a mesterdiploma, a doktori fokozat vagy a másoddiploma (szakirányú továbbképzés) megszerzése akár több mint bruttó 100-150 ezer forintnyi pluszt jelenthet hónap végén. A másoddiplomával (szakirányú továbbképzéssel) vagy MBA/PhD fokozattal rendelkezők kiugróan magas fizetést érhetnek el.

végzettség_újság

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

MLBKT Titkárság

Csepely Krisztina oktatásszervező

+36 1 267 8740
krisztina.csepely@logisztika.hu

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS JELENTKEZÉS

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Maximális létszám: 8-10 fő minden óralátogatás esetében. Ezt követően várólistára tudjuk felvenni.
Egy-egy óralátogatásra vállalatonként csak egy fő részvételét tudjuk elfogadni, annak érdekében, hogy minél több érdeklődőnek lehetőséget tudjunk biztosítani.

A nyílt napon nappali tagozatos hallgatókat csak szabad helyek függvényében tudunk fogadni.

A nyílt napon folyamatban lévő képzésekbe tud betekinteni. A programot követően a szervezők válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Amennyiben a nyílt napra már jelentkezett, de valamilyen oknál fogva mégsem tud eljönni, kérjük, azt minél hamarabb jelezze számunkra, hogy az esetlegesen várólistán szereplő érdeklődőket értesíteni tudjuk!

 JELENTKEZÉS >>