Nyílt nap 2019.

Az MLBKT a Budapesti Corvinus Egyetemmel együttműködve 2019-ben is indít szakirányú továbbképzéseket logisztika és ellátási lánc menedzsment, valamint beszerzési menedzsment területeken.

2019. április 25-én 17 órától nyílt napot tartunk, ahol jelen lesznek az említett képzések szakfelelősei és képzésszervezői, akik tájékoztatást adnak a továbbképzésekről és szívesen válaszolnak kérdéseire.

Jelentkezési határidő: 2019. április 12.

Helyszín: 1061 Budapest, Király u. 12. 252. terem

Szakirányú továbbképzéseink 2019. szeptemberében indulnak.

Aki továbbtanul az többet is keres?

Lehet, hogy nem fogják holnaptól felemelni a bérét, de ha új munkát keres, akkor – ha a diploma mellett néhány év szakmai tapasztalatot is fel tud mutatni – akár 15-20 százalékkal magasabb bért alkudhat ki. A munkaadónak is megéri, ha megszerzi a jelenleg elérhető legkorszerűbb tudást, mert eredményesebben fogja végezni a munkáját. Érdemes tehát egy gyors számítást végezni: mennyi idő alatt térül meg a tandíj összege?

Az MLBKT 2018-as év elején készült felmérése megerősíti a korábbi évek tapasztalatait, miszerint a tanulás jó befektetésnek számít a logisztika területén. Az egyetemi végzettség, a mesterdiploma, a doktori fokozat, a szakirányú továbbképzés (vagy ismertebb nevén a másoddiploma) megszerzése akár több mint bruttó 100-150 ezer forintnyi pluszt jelenthet hónap végén. A szakirányú végzettséggel vagy MBA/PhD fokozattal rendelkezők kiugróan magas fizetést érhetnek el.

Részvételi feltételek és jelentkezés

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Amennyiben a nyílt napra már jelentkezett, de valamilyen oknál fogva mégsem tud eljönni, kérjük, azt minél hamarabb jelezze számunkra, hogy az esetlegesen várólistán szereplő érdeklődőket értesíteni tudjuk!