Alapadatok

Logisztika és ellátási lánc szakirányú továbbképzés

Jelentkezés

A Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú továbbképzése 2018 szeptemberében indul. Bővebb információkkal Csepely Krisztina oktatásszervező áll rendelkezésre a +36 1 267-8740-es telefonszámon.

Logisztika és ellátási lánc menedzsment szakirányú továbbképzési szak és Logisztika és ellátási lánc szakközgazdász szakirányú továbbképzési szak
Képzés óraszáma: 508 óra
A képzés elvégzéséhez szükséges átfutási idő: 4 félév
Képzési napok: Kéthetente: pénteken (11:40-18:50) és szombaton (9:00-15.40)
Jelentkezési feltétel:
  • államilag elismert egyetemi/főiskolai végzettséget igazoló oklevél magyar és angol nyelvű változatának másolata (amennyiben utóbbi kiállításra került), nyelvvizsga másolata (amennyiben rendelkezik vele), önéletrajz, regisztrációs díj befizetési igazolása.
    /Regisztrációs díj összege: 5.000,-Ft. A regisztrációs díj befizetésének határideje a jelentkezés napja.A regisztráció díját a Budapesti Corvinus Egyetem alábbi bankszámlaszámára kell átutalni:10032000-00282857-00000000Budapesti Corvinus Egyetem 1093 Budapest, Fővám tér 8.A befizetésen közleményként kérjük feltüntetni az alábbiakat: Regisztrációs díj  223633, Jelentkező neve/
  • felvételi elbeszélgetés
A képzés kezdete: 2018. szeptember
Költségtérítési díj*: I. félév: 310 000 Ft + 30 000 Ft**;
II-IV. félév: 310 000 Ft/félév
Képzési helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem
A záróvizsgára bocsátás feltétele:
  • valamennyi vizsga letétele,
  • két bíráló által elfogadott szakdolgozat.

A záróvizsga komplex szóbeli vizsgából és a szakdolgozat megvédéséből áll.

Az oklevél megszerzésének feltétele: sikeres záró vizsga
Az oklevélben szereplő szakirányú szakképzettség megnevezése:
  • Közgazdász végzettség esetén: Szakközgazdász, logisztika és ellátási lánc szakon
  • Nem közgazdász végzettség esetén: Logisztika és ellátási lánc menedzser
Jelentkezési határidő: 2018. július 31.

* A költségtérítési díj az infláció mértékével emelkedhet. A kereskedelmi forgalomban kapható jegyzeteket a hallgatók egyénileg vásárolják meg, igény esetén könyvtár-látogatási igazolás ellenében a könyvek kikölcsönözhetőek a BCE könyvtárából. Az előadások prezentációi minden esetben letölthetőek a BCE honlapjáról.
**A nem közgazdász végzettségű hallgatók által fizetendő további költségtérítés, ami a “Közgazdaságtani alapfogalmak és összefüggések” című óra költségét, vizsgadíját tartalmazza. A közgazdaságtan óra elvégzése és a vizsga letétele alól a közgazdaságtan alapvégzettséggel rendelkezők felmentést kapnak.

Tematika

oktatok

Jelentkezés